مؤسسه علوم و صنایع غذایی با همکاری بخش خصوصی یک مرکز پژوهشیوفناوری در زمینه استخراج و فرآوری عصاره، اسانس و ترکیبات با ارزش افزوده گیاهی، صنعتی و دارویی راهاندازی میکند.
به گزارش سارنا به نقل از ایسنا، این مؤسسه و یکی از شرکتهای هلدینگ تفاهمنامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری در زمینه راهاندازی مرکز پژوهشی و فناوری خلق دانش در استخراج و فرآوری عصاره، اسانس و ترکیبات با ارزش افزوده گیاهی، صنعتی و دارویی امضا کردند.
بر اساس این تفاهمنامه طرفین متعهد به توسعه همکاریهای علمی، فنی و پژوهشی، تعریف و اجرای طرحهای پژوهشی کلان و بلندمدت (مگا پروژه) و تدوین دانش فنی مرتبط، توسعه محصولات جدید با ارزش افزوده بالا و تدوین استانداردهای مورد نیاز در زمینه مواد اولیه و محصولات ذیربط و غیره در حوزه ماموریت مرکز از سوی مؤسسه و تأمین منابع، اعتبارات و زیرساختهای لازم برای اجرای اقدامات مزبور از سوی گروه صنعتی بخش خصوصی شدند.
به نقل از روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، تامین منابع مالی پایدار در راستای اجرای برنامههای توسعه مرکز به منظور استخدام و به کارگیری پژوهشگران، اعضای هیات علمی و نیروهای تخصصی مورد نیاز، تخصیص پژوهانه به اعضای هیات علمی مؤسسه و اعطای بورسیه تحصیلی جذب دانشجوی دکتری و پسادکتری در جهت تحقق اهداف مرکز از سوی این شرکت بخش خصوصی و برگزاری نشستهای علمی، همایش، کنفرانس و سمینارهای تخصصی مرتبط با ماموریت مرکز در سطح ملی و بینالمللی از دیگر تعهدات طرفین در این تفاهمنامه به شمار میرود.
نظر بدهید