۲ شرکت بزرگ فضایی در حال پیوستن به یکدیگر هستند تا ایده ساخت جایگزین تجاری «ایستگاه فضایی بینالمللی» را به واقعیت تبدیل کنند.
به گزارش سارنا به نقل از ایسنا و به نقل از فست کمپانی، شرکتهای «وویجر اسپیس»(Voyager Space) و «ایرباس دیفنس اند اسپیس»(Airbus Defense and Space)، سرمایهگذاری مشترکی را برای ساخت و راهاندازی ایستگاه فضایی «استارلب»(Starlab) در مدار پایین زمین اعلام کردند که توسط شرکت «نانورکس»(Nanoracks) طراحی شده است.
«متیو کوتا»(Matthew Kuta) رئیس وویجر اسپیس گفت: ایستگاه فضایی بینالمللی در تاریخ فضا به طور گسترده به عنوان موفقترین پلتفرم برای همکاری جهانی در نظر گرفته میشود. ما در حال آغاز کردن یک سرمایهگذاری مشترک هستیم تا ضمن فراهم کردن فرصتهای جدید برای کاربران تجاری، تقاضای شناختهشده آژانسهای فضایی جهان را به طور قابل اطمینان برآورده کنیم.
اگر این خبر کمی آشنا به نظر میرسد، به این دلیل است که ایرباس و وویجر در ماه ژانویه اعلام کردند که ایرباس از طراحی فنی ایستگاه فضایی استارلب پشتیبانی خواهد کرد. این شرکت در حال حاضر با مشارکت در ساخت و راهاندازی ایستگاه، نقش بزرگتری را بر عهده میگیرد.
ایستگاه فضایی استارلب که انتظار میرود تا سال ۲۰۲۸ به بهرهبرداری برسد، به این هدف نزدیکتر شده است. این ایستگاه در ماه ژوئن، بررسی سیستمهای مورد نیاز را پشت سر گذاشت که توانایی آن را در برآورده کردن الزامات اولیه ایمنی و آمادگی برای ماموریت ناسا به اثبات رساندند.
آینده فضا بسیار متفاوت با دهه ۹۰ است که ایستگاه فضایی بینالمللی به فضا پرتاب شد. اکنون، ایستگاههای فضایی باید موارد استفاده بیشتری را در اکتشافات فضایی تجاری داشته باشند. ما در جهانی زندگی میکنیم که در آن کشورها میتوانند بدون سرمایهگذاری هنگفت به فضا دسترسی داشته باشند یا گردشگران میتوانند چند شب را میان ستارهها بگذرانند.
انتظار میرود استارلب که بخشی از بودجه آن توسط یک توافقنامه فضایی ۱۶۰ میلیون دلاری با ناسا تامین میشود، بتواند چهار نفر را در خود جای دهد و برای انجام دادن پژوهشهای علمی مورد استفاده قرار بگیرد.
نظر بدهید