به گزارش سارنا به نقل از مهر، همزمان با آغاز عملیات بزرگ «طوفان الاقصی» که از صبح دیروز در اراضی اشغالی آغاز شده و یکی از بزرگترین عملیات علیه رژیم اشغالگر قدس محسوب میشود، هنرمندان طراح گرافیک، تصویرساز و نقاش نیز آرام ننشستند و آثار خود را به فاصله ساعاتی پس از این عملیات در فضای مجازی منتشر کردند.
همچنین دیوارنگاره میدان فلسطین تهران نیز با محوریت عملیات بزرگ «طوفان الاقصی» و با عنوان «آغاز عملیات بزرگ آزادی» نصب شد.
از جمله آثار هنرمندان مقاومت میتوان به مسعود نجابتی، سیدمسعود شجاعی طباطبایی، حسن روحالامین، محمدصابر شیخ رضایی، میکائیل براتی، مجتبی مجلسی و … اشاره کرد که در ادامه برخی از آنها را مشاهده میکنید.
مسعود نجابتی هنرمند طراح گرافیک و خط که سال گذشته نیز در دیوار حائل نقشی برای رژیم صهیونیستی خلق کرده بود، همزمان با عملیات «طوفان الاقصی»، اثر زیر را طراحی و منتشر کرد.
سیدمسعود شجاعی طباطبایی نیز که سبقه خوبی در واکنش سریع به اتفاقات و حوادث دارد، اثر زیر را منتشر کرد.
کارلوس لطوف هنرمند و کاریکاتوریست مطرح برزیلی که کارهایش به موضوعاتی چون ضدصهیونیسم، ضدجهانیسازی، ضدسرمایهداری و … اشاره دارد، یک اثر برای عملیات «طوفان الاقصی» منتشر کرد.
حسن روحالامین هنرمند نقاش انقلابی و متعهد نیز با انتشار یک اثر جدید و یکی از آثار قدیمی خود، نسبت به عملیات «طوفان الاقصی» واکنش نشان داد.
اثر «فرار موشهای کثیف»
اثر جدید وی «فرار موشهای کثیف» نام دارد و اثر «فاتح خیبر» خود را که در سال ۱۳۹۷ خلق شده است، به مناسبت پیروزی غیرتمندانه مردم فلسطین در عملیات «طوفان الاقصی» منتشر کرد.
اثر «فاتح خیبر»
محمدصابر شیخ رضایی نیز برای عملیات «طوفان الاقصی» چندین طرح و پوستر طراحی کرده است که یکی از آنها جلب نظر میکند.
محمدصابر شیخ رضایی در توضیح این پوستر نوشته است: «چگونه یک پوستر جلب سیاحان به فلسطین نماد مقاومت (مردم فلسطین) شد؟»
شیخ رضایی به داستان یک یهودی اتریشی به نام فرانس کراوس اشاره کرد که همزمان با تبلیغات تشکیلات صهیونیستی در زمان ظهور هیتلر از اروپا گریخت و پوسترهای مختلفی برای گروههای صهیونیستی طراحی کرد که توسط انجمن توسعه گردشگری فلسطین نیز چاپ شد. پس از تأسیس رژیم غاصب اسرائیل در سال ۱۹۴۸، اکثر یهیودیان اسرائیلی از سرزمین بین اردن و دریای مدیترانه به عنوان «فلسطین» یاد کردند و عبارت Visit Palestine در این پوستر سالها برای جلب توریسم یا مهاجر استفاده میشد… شاکله این پوستر در طول ۸۷ سال گذشته به عنوان نماد مقاومت فلسطین شناخته شده و باقی مانده است و استفاده از آن مطابق با رویدادهای متفاوت در این سرزمین توسط طراحانی از سراسر دنیا با تفسیرها و نشانههایی جدید، تغییر میکند.
میکائیل براتی هنرمند طراح و تصویرساز نیز به مناسبت پیروزی این عملیات طرح فوق را منتشر کرد.
نظر بدهید