بابک خواجه‌پاشا طرح کرد؛

سینمای کوتاه دست‌یافتنی است/ شروع فیلمسازی با یک تنگ ماهی


بابک خواجه‌پاشا کارگردان سینما گفت که سینمای کوتاه طعم بسیار لذیذ و دوست‌داشتنی‌ دارد چرا که دست‌یافتنی است.

9/10/2024 9:27:03 AM
کد خبر: 15701

به گزارش سارنا به نقل از مهر، بابک خواجه‌پاشا کارگردان سینما و عضو هیأت انتخاب و داوری بخش فیلم شصت‌و نهمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان مشهد - مهروشید درباره تجربه‌های خود در عرصه ساخت فیلم‌کوتاه گفت: در سال‌هایی که من کار تئاتر می‌کردم و تازه با سینما آشنا شده بودم، دوست داشتم وارد میدان فیلمسازی شوم. همان زمان دوربین ساده‌ای را که پدرم در خانه داشت، برداشتم و به کمک یک تنگ ماهی که در خانه داشتیم و همراهی یک دوست، شروع به ساخت یک فیلم کوتاه کردیم.

وی افزود: همان فیلم را حدود ۲۳ سال قبل به جشنواره‌ای ارسال کردم و پذیرفته شدن آن برای من تبدیل به یک آغاز شد. آنجا بود که فهمیدم می‌توان فیلم ساخت و همان زمان وارد میدان سینمای کوتاه شدم. آرام‌آرام جهانی را کشف کردم که به‌نظرم خیلی باشکوه بود. سینمای کوتاه طعم بسیار لذیذ و دوست‌داشتنی دارد چرا که دست‌یافتنی است و در همین فرآیند ساده می‌توان حرف‌های بسیار عمیقی را مطرح کرد و روی جهان اطراف تأثیر گذاشت.

خواجه‌پاشا درباره تجربه داوری در جشنواره منطقه سینمای جوانان مشهد هم گفت: وقتی فیلم‌های حاضر در این رویداد را دیدم، برخی از آثار به‌شدت من را خوشحال کرد و باید اعتراف کنم از تماشای آن‌ها کیف کردم. حالم خوب بود که می‌دیدم در میان فیلمسازان جوان ایرانی، شاهد ظهور استعدادهایی هستیم که می‌توان با تماشای آثار خلاقانه‌شان از آن‌ها تأثیر گرفت و لذت برد. فارغ از مباحث تکنیکی، برخی عزیزان فیلمسازی که آثارشان را به جشنواره مشهد ارسال کرده بودند، مرا شگفت‌زده کردند. بسیار جذاب است که هنوز شاهد ظهور فیلمسازان خلاقی هستیم که می‌توانند ایده‌های بدیع خود را در فیلمسازی دنبال کنند.

کارگردان فیلم سینمایی «در آغوش درخت» افزود: این بسیار اتفاق خوبی است که در یک جشنواره منطقه‌ای شاهد چنین استعدادهایی هستیم و این واقعیت نشان می‌دهد سینمای ایران در آینده هم پررونق خواهد بود و از سطح امروز هم می‌تواند فراتر برود. مشروط به اینکه از این استعدادهای جوان به‌درستی حمایت کنیم. باید دست بچه‌هایی را که در شهرستان‌ها کار می‌کنند و احساس می‌کنند از جریان اصلی فیلمسازی دور افتاده‌اند، بگیریم و به آن‌ها یادآوری کنیم که عبور از این مسیر چندان هم سخت نیست.

خواجه‌پاشا در پایان صحبت‌هایش بیان کرد: فیلمسازان جوان نباید بترسند و باید عشق‌شان به سینما را از مسیر تلاش و تکرار تلاش برای به‌دست آوردن مهارت، محافظت کنند. با نگاه ژانریک می‌توان مخاطب، گیشه و هنر فیلمسازی را در کنار یکدیگر تجربه کرد و نباید از ورود به این میدان ترسید.

شصت‌ونهمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان مشهد - مهروشید از ۱۷ تا ۲۰ شهریور ماه ۱۴۰۳ به میزبانی انجمن سینمای جوانان ایران - دفتر مشهد در حال برگزاری است.

نظر بدهید


نام:


ایمیل:


موضوع:


توجه: دیدگاه هایی که حاوی توهین و تهمت و یا فاقد محتوایی که به بحث کمک میکند باشند احتمالا مورد تایید قرار نمیگیرند.