به گزارش سارنا، مهدی درخشان در گفتگو با مهر با اشاره به اقداماتی که در بخش تجهیزات و ساماندهی بیمارستانها و مراکز درمانی تأمین اجتماعی انجام شده، گفت: ارتقای هتلینگیکی از اقدامات مهمی است که از سال گذشته آغاز شده و در همه بیمارستانها در حال انجام است که اقدامات برخی از بیمارستانها انجام شده و مابقی نیز تا پایان سال به اتمام میرسد.
وی با اشاره به اینکه ارتقا هتلینگ در ۸۰ درصد بیمارستانها به اتمام رسیده است، گفت: علاوه بر این موضوع رسیدگی به وضعیت اورژانس بیمارستانها از جمله اقدامات اساسی بوده که از سال گذشته آغاز شده است.
وی افزود: ۱۷ بیمارستان که اورژانس آنها وضعیت مناسبی نداشتند شناسایی و مورد رسیدگی قرار گرفتند که این موضوع نیز به زودی به اتمام میرسد.
درخشان در مورد برخی از کلینیکها که سازمان تأمین اجتماعی آنها را اجاره کرده بود، گفت: برخی از کلینیکهای تحت پوشش ما اجارهای بودند که با اتمام قراردادمان کلینیک از محل قبلی جمع و محل جدیدی برای آن در نظر گرفته میشود.
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: بیمه شدگان اطمینان داشته باشند برای دسترسی راحت به خدمات درمانی اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.
وی با اشاره به اینکه ۸۲ مرکز درمانی بستری و ۲۹۲ مرکز درمانی سرپایی خدمات رایگان به بیمه شدگان ارائه میدهند، گفت: همچنین در بخش درمان غیرمستقیم نیز با ۴۷ هزار مرکز درمانی دولتی و غیردولتی قرارداد بستهایم که بیمه شدگان از آنها نیز میتوانند خرید خدمت انجام دهند.
درخشان گفت: ۴۶ هزار پزشک و غیرپزشک پاسخگوی بیش از ۴۴۴ میلیون و ۵۰۰ مراجع سرپایی و ۴ میلیون و ۸۰۰ مراجع بستری در سال گذشته بودهاند.
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی به برنامههای بلندمدت درمان تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: تدوین آئین نامه اجرایی برای برخی از خدمات کتاب ارزشهای نسبی، ارتقا برنامههای مکانیزه دفاتر در بخش سرپایی و بستری، استخراج هزینه k واقعی جراحی، داخلی و بیهوشی، هزینه واقعی هتلینگ، هزینه واقعی ویزیت و ارتقا سیستم مکانیزه و روشهای نظارت و بازرسی از جمله برنامههایی است که در سال جاری پیگیری خواهد شد.
نظر بدهید