به گزارش سارنا به نقل از فارس، ودود خوش طینت متخصص تغذیه در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش که «چه مواد غذایی در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثرهستند؟»، گفت: ویروس کرونا طبع سرد دارد و افراد برای مبارزه با این بیماری باید غذاهایی که طبع گرم دارند مصرف کنند؛ در نتیجه مصرف مواد غذایی حاوی سیر، دارچین، زنجبیل، رازیانه و زیره در این دوره پیشنهاد میشود.
وی متذکر شد: مصرف ۳ تا ۵ گرم زنجبیل در روز، هویج، ترکیب سیاه دانه و عسل، مالیدن روغن شامل ترکیب نعنا و بادام شیرین، بادکش گرم کتف و ریه، مصرف جوشانده شامل زنیان، نعنا، شوید همراه عسل و مخلوط یک واحد نمک، 5 واحد عسل و ۳ واحد لیمو ترش بسیار مفید خواهد بود.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف آب سیب هر ۸ ساعت یکبار توصیه میشود، از مردم درخواست کرد: حتما از ماسک و دستکش استفاده کنند و از ترددهای بیجا اجتناب کرده و پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند.
نظر بدهید