به گزارش سارنا به نقل از ایسنا، یک کارشناس هنری معتقد است، با توجه به اینکه در روزگار کرونا هنرمندان فرصت بیشتری برای خلق آثار هنری داشتند، بعد از پایان این دوران شاهد یک انفجار هنری هستیم.
بهنام کامرانی، کارشناس هنری که کیوریتوری برخی از نمایشگاههای هنری را بر عهده داشته است، در گفتوگو با ایسنا درباره وضعیت این روزهای هنر در ایام کرونا، اظهار کرد: به هر حال باید پذیریم که ما وارد یک دنیای جدید شدهایم و باید بپذیریم که این شرایط جدید است و باید خودمان را با آن وفق دهیم.
او ادامه داد: شرایط جدید میتواند با وجود تمام محدودیتهایی که دارد، فرصتهایی را به دنبال داشته باشد. یکی از این فرصتها فعال شدن اقتصاد دیجیتالی هنر است که در ماههای اخیر در دنیا و حتی کشور ما نیز تا اندازه زیادی جا افتاده است. بهرهگیری از گفتوگوهای آنلاین و نمایشگاههای مجازی از دیگر فرصتهایی بود که در روزگار کرونا فراهم شد و توانست میزان مخاطبان را تا اندازه زیادی افزایش دهد. از سوی دیگر تعطیلی دانشگاهها و بسیاری از مراکز باعث شده است که هنرمندان فرصت بیشتری برای خلق اثر داشته باشد و بعد از دوران کرونا قطعاً شاهد انفجار هنر هستیم و آثاری که در دوران کرونا خلق شدند به نمایش گذاشته میشوند.
کامرانی در پاسخ به این پرسش که تا چه اندازه کرونا در محتوای آثار هنری تاثیرگذار بوده است، بیان کرد: کرونا در آثار هنرمندان تاثیر میگذارد، اما باید در عین حال این نکته را در نظر داشت که به طور کلی طبیعت هنرهای تجسمی درونگرایانه است و قطعا تاثیر کرونا بر آثار هنرمندان به صورت درونگرایانه مشاهده خواهد شد. به هر حال شرایطی که هنرمندان در این دوران تحمل میکردند به نوعی در هنرشان نشان داده میشود و این موضوع بستگی به کار، سبک و نگاه هنرمندان دارد.
این هنرمند در پایان یادآور شد: در این شرایط میتوان به همکاریهای میان گالریهای داخل و خارج ایران نیز توجه کرد و اگر شرایط تحریمها برداشته شود، خیلی از گالریها میتوانند فعالیتهای اقتصادی و ارزآوری را به شکل سادهتری دنبال کنند.
نظر بدهید