به گزارش سارنا به نقل از تسنیم و به نقل از "ان تی وی" آلمان، سیستم بهداشت و سلامت انگلیس در شرایط تهدید آمیز و خطرناکی قرار گرفته است. ویروس جهش یافته کرونا به سرعت در انگلیس گسترش می یابد.
در این شرایط "بوریس جانسون"، نخست وزیر انگلیس با توجه به رکورد بالای بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان ها فشار بر سیستم بهداشت و درمان را خارق العاده و استثنایی توصیف کرده و اعلام کرد که در برخی بیمارستان ها عمل های جراحی باید به تعویق بیفتد و آمبولانس ها در صف های انتظار طولانی قرار گرفتهاند.
جانسون همچنین گفت: در حال حاضر زمانی برای کوچک ترین کاهش محدودیت ها نداریم. مردم باید به اقدامات محتاطانه ادامه دهند و تا جای ممکن در خانه بمانند. بر اساس اطلاعات رسمی در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری بیماران کرونایی بیشتری در بیمارستان های انگلیس بستری هستند که در مجموع تعداد آن ها بیش از 37 هزار نفر است.
جانسون همچنین گفت که بیش از 4 هزار نفر تنها در روز سه شنبه در بیمارستان بستری شدند.
دولت انگلیس علت افزایش چشمگیر شمار مبتلایان و مرگ های کرونایی در انگلیس را شیوع گسترده ویروس جهش یافته ارزیابی می کند که سرایت آن هفتاد درصد بیشتر از نوع معمولی آن است.
جانسون هشدار داد که حتی در سوپرمارکت ها ایستادن در صف نزدیک به افراد دیگر می تواند خطرناک باشد.
انگلیس هفته گذشته به ازای هر 100 هزار نفر بیش از 550 ابتلا به کرونا را ثبت کرده که این رقم در لندن حدود 875 تا هزار نفر است.
انگلیس از ترس نوع جدید جهش یافته کرونا که در برزیل دیده شده است قواعد سفر خود را تشدید کرده است. بر اساس تصمیمات اتخاذ شده از روز دوشنبه سفرها به این کشور با یک تست منفی کرونا که بیش از 72 ساعت از آن نگذشته باشد امکان پذیر است.
همچنین باید همه مسافران بدون استثناء در یک قرنطینه 10 روزه قرار گیرند که می تواند در پنجمین روز با یک تست کرونای منفی خاتمه یابد.
همچنین روند واکسیناسیون در انگلیس هم بر اساس تصمیمات اتخاذ شده سرعت بیشتری خواهد گرفت. تا به حال در انگلیس حدود 3.2 میلیون نفر علیه کرونا واکسینه شدهاند.
نتایج یک بررسی هم نشان می دهد که به دلیل مسائل اقتصادی در بحران کرونا صدها هزار نفر انگلیس را ترک می کنند. دانشمندان مرکز آمار اقتصادی برتر در لندن به این نتیجه دست یافتهاند که انگلیس با یک مهاجرت بی سابقه کارگران خارجی مواجه شده است.
نویسندگان این تحقیق اعلام کردهاند که بخش بزرگی از مسئله بیکاری در دوران کرونا بیشتر متوجه کارگران خارجی شده است و این مسئله بخصوص در لندن وجود داشته است.
رشد اقتصاد انگلیس در سایه قرنطینه سراسری برای مهار کرونا کاهش چشمگیری داشته است. اقتصاد انگلیس در ماه نوامبر رکود را تجربه کرده و دلیل آن قرنطینه مجدد برای مهار کرونا بوده است. در نوامبر سال 2020 اقتصاد انگلیس نسبت به نوامبر سال قبل از آن 2.6 درصد کاهش داشته است. همچنین تولید صنعتی هم در ماه نوامبر در انگلیس کاهش داشته است.
بر اساس اطلاعات رسمی منتشر شده در روز جمعه در 24 ساعت 55761 نفر در انگلیس به کرونا مبتلا شده و 1280 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان دادهاند.
به این ترتیب از شروع بحران کرونا تا به حال 3316019 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 87295 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان دادهاند.
نظر بدهید