به گزارش تسنیم، محمدحسین صفارهرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در سخنرانی پیش از خطبههای امروز نمازجمعه تهران با عنوان «فتوحات 9 دی»، اظهار داشت: "9 دی" روز تلافی و جبران بود. جبران آن اتفاق تلخی که روز عاشورا در تهران رخ داده بود و اگر جبران نمیشد؛ لکه تاریکی بر پیشانی این شهر ولایی خودنمایی میکرد.
وی افزود: جریان خبیث فتنهگر میدانست که مردم عزادار امام حسین(ع) در حسینیهها تجمع دارند، خیابان را برای خود جولانگاه مناسبی فرض کرد گرچه با حضور نیروهای وفادار به امام حسین(ع)، انقلاب و جان نثاران ولایت، آلودگی که ساعتی در برخی خیابانها به وجود آمده بود، پاک شد. در آن روز عزاداران دانشگاه تهران در پیشانی و خط مقدم این مواجهه، کاری کردند که دشمن پاسخ خود را دریافت کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه حماسه 9 دی پاسخی دندان شکن به این رفتارها بود، تصریح کرد: برای مردمی که در 9 دی، حماسه حضور آفریدند، مهمتر از هر چیز شرکت در تصویری بود که روز قیامت در محضر خدا، اولیا الله و حضرت فاطمه(س) آنها را به عنوان مدافعان اعتقادات و اهل بیت نشان دهد.
صفارهرندی در همین زمینه تأکید کرد: این جدیترین دلیل حضور جانانه مردم در این حماسه بود که قابل قیاس با تجمعها و راهپیماییهای این کشور از ابتدای انقلاب نیست. اگر بخواهیم عظمت و ابعاد 9 دی را با آن راهپیمایی مقایسه کنیم حماسه نه دی از این لحاظ فقط قابل قیاس با عاشورای سال 57 است. اگر تجمع عاشورای 57 پشتوانهای برای 30 سال حضور انقلابی نظام جمهوری اسلامی شد، 9 دی سرمایه و ذخیرهای برای انقلاب اسلامی که سالها با آن بیمه شده است.
وی ادامه داد: در روزهایی که فتنه هر روز به شکلی رخ مینمود و اعتقادات مردم را نشانه و شعارهای انقلاب را مخدوش میکرد، فتنهگران پنجه به چهره نورانی امام(ره) و رهبری کشیدند. مرتکب هر رذالتی شدند. ظاهر قضیه این بود که در انتخابات تقلب صورت گرفته ولی خودشان بعدها گفتند این مسئله بهانه و نظام نشانه بود. به نظرات و فرمایشات مقام معظم رهبری که مینگریم، میبینیم ایشان از ابتدا رد پا و نقشه اینها را میدیدند.
**بعد از 9 دی با جلوههای عریانتری از حضور منافقان در سال 88 آشنا شدیم
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: بعد از 9 دی، تدریجا با جلوههای عریانتری از حضور منافقانی که خود را پشت شعارهای ظاهر فریب پنهان کرده بودند، آشنا شدیم. شعار ضدیت با اصل اسلام، انقلاب و امام(ره) را سردادند و در ماه رمضان تعمد به روزهخواری کردند. در گذشته میگفتند میخواهیم اسلام ناب را احیا کنیم. این حرف را زدند اما با همه شعائر امام درگیر شده بودند و چهره واقعی خود را نشان دادند.
وی افزود: روزی که عدهای تصاویر امام(ره) را پاره کردند و شعار مرگ بر اصل ولایت فقیه و "نه غزه نه لبنان" سر دادند، به جای اینکه آنان را از جمع خود بیرون کنند به آنها مومنان و خداپرستان گفتند و این افراد را بیمه کردند. در حالی که خود را شاگرد و مدافع امام(ره) میدانستند ولی با دشمن امام(ره) مرزبندی نمیکردند.
** اظهارات صفار به مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی درباره یک انتصاب در مجمع
صفارهرندی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: من در جلسه مجمع تشخیص مصلحت به مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی گفتم ما شما را به سوابق همراهی با امام(ره) میشناختیم اما چطور امروز فردی که کینههای انباشتهاش نسبت به امام(ره) برملا شده، به امام فحاشی میکند و او جلاد معرفی میکند، حاشیه نشین مجمع شده و به عنوان مشاور در خدمت رئیس مجمع است. چه شده که کنار شما مینشیند. او ( آقای هاشمی رفسنجانی) از من تشکر کرد و علت این کار را توجیه کرد. ما گفتیم آن فرد دیگر نباشد.
وی اضافه کرد: امام(ره) از دیدگاه آنها جلاد شده بودند و جریان نفاق جایگاه مظلوم را پیدا کرده بودند. مقام معظم رهبری وقتی میدیدند افرادی سعی خود را صرف مواجه با اصحاب فتنه در داخل کشور میکردند، فرمودند اینها رأس فتنه نیستند بلکه رأس فتنه بیرون کشور است. اینها کوچکتر از آنند که بتوانند چنین کاری کنند و بازی خوردند. البته بازی خوردن آنها چیزی از گناه آنها کم نمیکند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در دفاع از حرم معصومین در عراق و سوریه از کف خیابانهای تهران و سایر شهرها جوانانی همت کردند و حجت شدند که حضرت آقا فرمودند «"شهید حججی" حجت زمانه ماست.» حجتی شدند بر همه کسانی که فکر میکنند، تاریخ مصرف جمهوری اسلامی بعد از 40 سال تمام میشود و به کور چشم آنها 40 سالگیها را خواهیم دید.
**جلسه وزرای دفاع ناتو بعد از 9 دی
وی تأکید کرد: در نشستی که وزرای دفاع ناتو بعد از روز 9 دی داشتند، اعلام کردند دیگر نمیشود به جنبش سبز تکیه کرد و جنبش سبز مرده، باید سراغ راه دیگری رفت و آن کار تحریم بود. آنها میگفتند، فایده تحریم این است که مردم آزار میبینند و نسبت به حکومت و رهبری بیمیل میشوند.
صفار هرندی با بیان اینکه آنها این تصمیم را بعد از 9 دی گرفتند، گفت: میخواستند از مردمی که در 9 دی حضور پیدا کرده بودند، انتقام بگیرند. بالاخره برخی طاقتها در برابر فشار اقتصادی کم میآورد. از مسئولین میخواهیم، توطئه تحریم دشمن را کاهش دهند. مردم حق دارند، شکایت کنند. نمونهاش همین کارهایی که باعث آشفتگی بازار ارز شد و با مدیریت درست در یکی دو ماهه اخیر از آن عبور کردیم. میشد با مدیریت درستتر گرانی کالا زندگی مردم را آزار ندهد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه این بارگذاری بر دوش مردم محصول فهم غلط از مسائل است که میگوید دوره انقلاب تمام شده و باید به کدخدا پناه برد، یاداور شد: این فهم، معلم برخی از مسئولان شد که به این نقطه رسیدیم. متأسفانه میبینیم، گفته میشود، "قرار نبود مشکل اقتصادی با برجام حل شود و با هدف دیگری برجام را پیگیری کردیم." این کار به تمسخر گرفتن مردم است. حالا که کارها ناکام مانده میگویند، قرار نبود اقتصاد و مسائل اقتصادی از این راه حل شود.
** تقدیر از پویش روزه نجات دانشجویان در دانشگاه تهران
صفارهرندی در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند در کنار ریزشها رویش هم داریم. یکی از این رویشها، جوانانی هستند که در صحنههایی حاضر میشوند که کسی آنها را فراخوان نکرده است. در دانشگاه تهران چند صدنفر از جوانان تحت عنوان "روزه نجات" برای مردم یمن روزه گرفتند؛ این مصداق رویشهاست. امروز آخرین روز اعتکاف جوانان دانشگاه تهران است. آنها به نماز جمعه آمدند تا حجتی باشند بر همه ما که مقام معظم رهبری هم فرمودند این جوانان حجتی بر عصر ما هستند.
نظر بدهید