یک کارشناس مسائل منطقه مطرح کرد

رد پای نظام سلطه در ایجاد اختلاف میان ایران و افغانستان


یک کارشناس مسائل منطقه با بیان این که نظام سلطه از تمام توانمندی‌های اطلاعاتی، امنیتی، سیاسی و رسانه‌ای خود برای ایجاد اختلاف و دوگانگی بین ایران و افغانستان استفاده می کند، گفت: یکی از سیاست های نظام سلطه ایجاد اختلاف میان قومیت ها و حکومت هاست که طی این سال‌ها بسیار هم در این زمینه تلاش کرده‌اند.

4/13/2022 8:52:41 AM
کد خبر: 8456

به گزارش سارنا به نقل از ایسنا، یک کارشناس مسائل منطقه با بیان این که نظام سلطه از تمام توانمندی‌های اطلاعاتی، امنیتی، سیاسی و رسانه‌ای خود برای ایجاد اختلاف و دوگانگی بین ایران و افغانستان استفاده می کند، گفت: یکی از سیاست های نظام سلطه ایجاد اختلاف میان قومیت ها و حکومت هاست که طی این سال‌ها بسیار هم در این زمینه تلاش کرده‌اند.

سیدرضا صدرالحسینی در گفت‌وگو با ایسنا در مورد تحولات مربوط به ایجاد اختلاف در روابط میان ایران و افغانستان اظهار داشت: روابط دوستی دو کشور که بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارند و دارای تمدن، زبان و دین مشترک نیز هستند قطعا و یقینا یک روابط بسیار ساختاری و درازمدت بوده و است. 

وی تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم یکی از سیاست های اصلی نظام سلطه که سال هاست در مناطق مختلف به ویژه غرب آسیا و  جهان اسلام برای تسلط بیشتر به کار برده اند، ایجاد اختلاف است ، انگلیسی ها شعاری داشتند که اختلاف بیانداز و حکومت کن که از آن هم به خوبی توانسته بودند استفاده کنند لذا این تجربیات خود را در اختیار آمریکا قرار داده اند و آمریکایی ها نیز بسیار از مشاوره انگلیسی ها استفاده می‌کنند که از نظر آن‌ها بهترین راه ایجاد اختلاف میان قومیت‌ها است.

این کارشناس مسائل منطقه همچنین بیان کرد: بر همین اساس شاهد هستیم که در ماه های اخیر با تولید کلیپ، عکس نوشته ها، مصاحبه ها و حتی وادار کردن افراد غیر مسئول برای انجام مصاحبه و توزیع و تکثیر این نوع مصاحبه ها، این سرویس های اطلاعاتی تمام تلاش خود را معطوف کرده اند تا میان دو ملت ایران و افغانستان اختلاف ایجاد کنند. 

صدرالحسینی خاطرنشان کرد: بنابراین در هفته های اخیر در حوزه های افغان هراسی در ایران و ایران هراسی در افغانستان  اقداماتی را انجام داده اند که پیامدهای ناگواری برای دو کشور داشته است و مقامات رسمی ایران و افغانستان در روزهای اخیر با صدور بیانیه ها و اطلاعیه هایی بر روابط دو کشور در حوزه های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و تجاری تاکید کردند که این روابط به هیچ عنوان تغییری نکرده  و همچنین برای ایجاد آرامش اتباع خود توصیه هایی را بیان کردند.

وی ادامه داد: شهادت طلاب در حرم مطهر رضوی و یا حمله به کنسولگری ایران در هرات نیز از جمله مواردی است که می توان دستان عوامل بیگانه را در آن ها دید. 

این کارشناس مسائل منطقه در ادامه اظهار داشت: با توجه به این که تعدادی از مخالفان جمهوری اسلامی ایران که در مجلس منحل شده افغانستان به عنوان لیدر مخالفت روابط بین دو کشور بوده و سخنرانی ها و میتینگ هایی را برگزار کردند امروز در آلبانی در حال سپری کردن زندگی سیاسی خودشان هستند و شواهد مختلفی وجود دارد که  همان کسانی که از مخالفان روابط دو کشور  هستند امروز نیز برنامه های خود را به این شکل مدیریت می کنند. 

صدرالحسینی تاکید کرد: در واقع نظام سلطه از تمام توانمندی های اطلاعاتی، امنیتی، سیاسی و رسانه ای خودش برای ایجاد اختلاف و دوگانگی بین ایران و افغانستان  استفاده می کند ، البته با بررسی های میدانی که صورت گرفته این نفرت افکنی به هیچ عنوان به ملت های دو کشور مرتبط نیست و مقامات رسمی دو کشور  در این رابطه اعلام دوستی و تعمیق روابط داشته اند. 

نظر بدهید


نام:


ایمیل:


موضوع:


توجه: دیدگاه هایی که حاوی توهین و تهمت و یا فاقد محتوایی که به بحث کمک میکند باشند احتمالا مورد تایید قرار نمیگیرند.